* Umman Müteahhitlik Zirvesi Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Umman Müteahhitlik Zirvesi Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda; Global Exhibitions Company firmasından alınan bir bilgiye atfen, Muskat`ta 2011 Umman Müteahhitlik Zirvesinin 30.01.2011-02.02.2011 tarihleri arasında gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü, söz konusu Zirvede kamu kurum ve kuruluşları ile proje geliştirme, danışmanlık, müteahhitlik, tasarım, mimarlık, mühendislik firmaları ve inşaat malzemesi tedarikçileri ve üreticilerin Umman Sultanlığı`ndaki müteahhitlik ve yatırım imkanlarını ele alabilecekleri  bir platformun oluşturulmasının ve farklı alanlarda çalıştayların düzenlenmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu zirveye ilişkin, taslak programa, www.omanconstructionsummit.com web adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.