* Ürdün Ticaret Heyeti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Ürdün Ticaret Heyeti Hk.

Değerli Üyemiz,

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) işbirliğiyle, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde Ürdün’e yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir.

Söz konusu ticaret heyeti kapsamında, Türkiye’den ve Ürdün’den üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş forumlarının yanı sıra, Türk ve Ürdünlü girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Ürdün’de Pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete yapı malzemeleri, depolama (cold storage), mobilya, gübre, bilişim teknolojileri, sağlık, eczacılık, tekstil, gıda, yat ve tekne üretimi, lojistik, kimyevi maddeler, aydınlatma, yenilenebilir enerji, turizm (eğlence, lunapark, otel, hizmet), elektrik-elektronik, petrol, petrol ürünleri sektörleri başta olmak üzere uluslar arası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden, ayrıca Ürdün hükümetince teşvik edilen ve desteklenen Serbest Ekonomik Bölgelerde yatırım imkanlarını değerlendirmek isteyen firmaların iştirak edebilecektir.

Bu çerçevede, söz konusu heyete katılmak isteyenlerin, www.akib.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu (kayıt için: http://agent1.acermail.com/acermail/esurvey/ESURVEY_form_preview.asp?FORM_ID=120DE5C713DC15C7115505C713DC15C7_A50_489 ) en geç 24 Nisan 2014 Perşembe günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurularak; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı, yemekler, transfer ve organizasyon giderlerinin karşılanmasını teminen, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Vakıfbank Mersin Şubesi (Şube Kodu: 121, IBAN No: TR54 0001 5001 5804 8000 3978 51 ) Avro hesabına, 1.800 Avro avans ödemesi (katılımcının iptal edilmesi durumunda iadesiz) yapmaları ve ilgili banka dekontunu heyet@akib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.