* UYAP Kurum Portal Sistemi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* UYAP Kurum Portal Sistemi Hk.

Sayın Üyemiz,

e-devlet uygulaması kapsamında gerçek ve tüzel kişilerin yargıya erişimini kolaylaştırmak ve yargı hizmetlerinden daha etkin faydalanmalarını sağlamak amacıyla UYAP Kurum Bilgi Sistemi (Kurum Portal) kurulmuş olup, sistem sayesinde şirketlerin veya kurumların internet üzerinden e-imza ile leh veya aleyhlerinde dava dosyası ve icra takiplerini online olarak izlenebilecektir.

Konuya ilişkin detaylı bilgi https://kurum.uyap.gov.tr adresinde mevcuttur.