* ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!!! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!!!

Değerli Üyelerimiz;

Ankara Ticaret Odası tarafından uygulanan “Nesilleri Birleştirmede Girişimcilerin Eğitimi ve Micro-KOBİ’ler için Başarılı Örgütsel Yedekleme Planının Desteklenmesi (InToGeneration)” adlı Erasmus+ projesi kapsamında bir anket çalışması yapılmaktadır. Proje örgütsel yedekleme, eski kuşaktan yeni kuşağa varlıkların etkin ve adil bir şekilde iletilmesini; etkin iş liderliğini devam ettirmek için iş kontrolünün aktarılmasını ve aile düzeninin korunmasını ve ilerletilmesini içermektedir. InToGeneration, mikro-KOBİ’lerin bilgi, beceri ve nitelik edinmelerini destekleyerek şirketlerin bir nesilden diğerine transferini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Bahse konu olan projenin önemli çıktılarından biri olan anketin Odamız üyeleri tarafından doldurulması istenmektedir.

Üyelerimiz https://surveymonkey.com/s/DDNZVN7 internet adresinde çevrimiçi olarak anketi cevaplandırabilirler.

Bu anket Bulgaristan, Almanya, Yunanistan, İspanya ve Türkiye’deki mikro-KOBİ sahiplerini ve varislerini katkıları için davet etmektedir. Toplanan veriler konuyla ilgili eğitim materyallerinin oluşumunu desteklemek için nicel ve nitel yöntemler ile analiz edilecek ve elde edilen sonuçlar kamu erişimine açık olarak yayınlanacaktır.

Alınan geribildirimler, işletmelerin nesilden nesile transferi sırasında aile şirketi KOBİ’lerin karşılaştıkları ana sorunların araştırılması ve konuyla alakalı destekleyici eğitimlerin geliştirilebilmesi için InToGeneration konsorsiyumuna yardımcı olacaktır.