UZAKROTA ONLINE TRAVEL SUMMIT 2020 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

UZAKROTA ONLINE TRAVEL SUMMIT 2020

Online seyahat acentaları, havayolu şirketleri, oteller, tur opeatörleri, seyahat teknolojisi girişimleri, konaklama yatırımcıları, risk sermayedarları, teknoloji şirketleri ve dağıtım teknolojisi şirketlerinin katılımıya gerçekleşen Uzakrota, bu yıl 1-2-3 Aralık 2020 tarihlerinde Turizm Malezya ana destekçiliği ve Egencia, Turkish Airlines Corporate Club, obilet.com ve Princess Cruise kurumsal sponsorluğunda online olarak gerçekleşecektir.

100 bin kişi, 300 konuşmacı, 250 stand ve tematik 7 sahne ile Dünya’nın en büyük online etkinliğinin olması planlanan etkinlikte değerli konuşmacılar turizm ekosistemine dair birçok konuyu 3 gün boyunca eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek 7 sahnede ele alacaktır.

Uzakrota, 2018 yılında Hollanda merkezli Bidroom tarafından “Dünyanın En Etkili 10 Turizm Etkinliği”nden biri olarak, 2019 yılında Japonya merkezli HIS Travel tarafından “Dünyanın En İyi 5 Etkinliği”nden biri seçilen, 2020 yılında ise Güney Afrika merkezli Travelstart’ın kolu olan Hepstar tarafından “Dünyanın en etkili 10 turizm etkinliği”nden biri seçilmiştir.

Etkinliğe kayıt ve giriş , https://online.uzakrota.com/   adresi üzerinden gerçekleştirecektir. Uzakrota Online Travel Summit 2020 için üyelerimize özel kupon kodu tanımlanmıştır. Her bir kullanıcı kendi mail adresiyle kaydolup şifresini oluşturduktan sonra, kodu sisteme tanımlayarak ücretsiz bir şekilde etkinliğe katılabilecektir. Etkinliğe kayıt olma ve indirim kuponu tanımlama basamakları gsöteren doküman ekte paylaşılmaktadır.

Kupon kodu: UZAKLOOKBOOKROTA

Tüm üyelerimize duyurulur.