Verimlilik Proje Ödülleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Verimlilik Proje Ödülleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca, verimlilik uygulamalarının başta işletmeler olmak üzere toplumun her kesiminde bilinmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik olarak 2014 yılından itibaren Verimlilik Proje Ödülleri yarışması düzenlenmektedir.Bu doğrultuda başlatılan Verimlilik Proje Ödülleri 2022 yılı yarışma sürecinin,başta işletmeler olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlara duyurulması büyük önem taşımaktadır.Bu kapsamda, ilimizde yapılacak duyurularda kullanılmak üzere hazırlanan Verimlilik Proje Ödülleri Afişi (Ek-1) ile Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları Takvimi (Ek-2) Ek’te yer almaktadır.

Muğla İli Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 28 Haziran 2022 saat 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak olup zoom toplantı linki  https://zoom.us/j/92815651460?pwd=Sm5tTGE2WkpzM0ZsZTM0cGJFbGs1UT09 şeklindedir.

Bilgilerinize sunarız.

bilgilendirme-toplantisi.pdf