* Vietnam 17. Deri ve Ayakkabı Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Vietnam 17. Deri ve Ayakkabı Fuarı

Sayın Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan yazıya atfen;  Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde düzenlenecek olan “Vietnam 17. Deri ve Ayakkabı Fuarı”nın milli katılım organizasyonunun Odaları tarafından düzenleneceği ve fuar katılımının %50 devlet desteği kapsamında olduğu belirtilmektedir.

Anılan yazıda, katılım bedelinin 750 dolar/m2 olduğu ve toplam katılım bedeli ile bir firmadan 2 temsilcinin ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletinin de %50’sinin teşvik kapsamında olduğu belirtilmektedir.

Detaylı Bilgi:

Telefon      (0212) 455 61 02 / 455 61 07 / 455 61 11 / 455 65 00