WEBINAR DUYURUSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

WEBINAR DUYURUSU

Değerli Sektör Temsilcileri,

1947'den beri sektöre liderlik eden, Amerika’dan Avustralya’ya Asya’dan Avrupa’ya 7 kıtada 200’den fazla destinasyonda operasyonu bulunan, dünyanın en büyük ve ödüllü bireysel seyahat tur operatör markası Trafalgar Travel, İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenecek webinara konuk olacaktır.

26 Ekim 2020 Pazartesi günü, Türkiye saati ile 17.00’de, Kanada saati ile 10.00’da Odamız İzmir Ticaret Odasının yapacağı; Trafalgar Travel Kanada Başkanı Wolf Paunic’ten seyahat endüstrisinin genel durumu ve önümüzdeki yıllardaki öngörülerini dinleyeceğimiz webinarına

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_syDYqcohTBWi2Iv6bOYihA linkinden kayıt olmanızı ve kayıt alanında yer alan ‘Questions’ kısmına sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Geleceğin seyahat endüstrisi için sorularınızı yöneltebilirsiniz.