World Travel Market Londra (WTM) Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

World Travel Market Londra (WTM) Fuarı

Bu yıl 7-9 Kasım 2022 tarihleri arasında 43'üncüsü düzenlenecek Londra Dünya Turizm Fuarı'nda (World Travel Market –WTM-2022) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin yeri hazır.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgesel kalkınma hedefiyle sürdürülen çalışmalarda, yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılım önemli bir yer tutmaktadır. Bu doğrultuda turizm merkezi olan bölgemizin tanıtım faaliyetlerini, katılmış olduğu veya katılacağı fuarlarla devam ettirmektedir.

Bölgemizi ziyaret eden turist sayıları incelendiğinde, yabancı turistlerin büyük çoğunluğunun İngiltere vatandaşları olduğu ve söz konusu ülkeden ciddi sayıda nüfusun ilçemizi tercih ettiği görülmektedir. İlçemizdeki turizm paydaşları, Dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan ve birçok farklı ülkenin katılımıyla gerçekleşen yurtdışı fuar takviminin önemli organizasyonu World Travel Market Londra (WTM) Fuarı'nda yer almak, bölgenin tanıtımı açısından büyük önem teşkil etmektedir.

Bu bağlamda, 2019 yılında Odamız sektör temsilcilerinin katıldığı, 2020 yılında ilk kez sanal olarak düzenlenen ve  bu yıl 43'üncü düzenlenecek olan World Travel Market WTM Londra (7-9 Kasım 2022) fuarına, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standından Odamız tarafından alınan bölümde üyelerimiz de katılım sağlayabilecektir. Fuarda yer almak isteyen ilgili oda üyelerimiz Odamıza başvurabilir.

Üyelerimize önemle duyurulur.