XI. İSVİÇRE TÜRKİYE EKONOMİK FORUMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

XI. İSVİÇRE TÜRKİYE EKONOMİK FORUMU

Türkiye de bulunan İsviçre Ticaret Odası Derneği tarafından "İsviçre’de Yatırım, Dünya Çapında Oyuncu Ol" teması adı altında, 09 Aralık 2015 Çarşamba günü, "İstanbul Swissôtel The Bosphorus’da "XI. İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu" düzenlenecektir.​

"Küresel İnovasyon" ve "Dünya Rekabetçilik" endekslerinde 5 yıldır 1.sırada yer alan İsviçre yabancı yatırımcılara vergi avantajları ve kolaylıklar sağlamaktadır. Bahse konu Forum’un amacı ise bu doğrultuda Türkiye ve İsviçre‘deki son gelişmeleri katılımcılara aktarmaktır. Forum’a katılım ücreti 60 TL’dir.

Detaylı bilgi için Türkiye İsviçre Ticaret Odası Derneği (Tel:0212 211 1435)  ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Konferansın taslak programı ve katılım formu TOBB un internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında "Uluslararası İşbirliği İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.