Y KUŞAĞINI YÖNETMEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Y KUŞAĞINI YÖNETMEK

Y Kuşağı (1980-2000 yılları doğanlar) ve Yönetim eğitiminin temel amacı, diğer kuşaklardan alışkanlık ve çalışma tarzı açısından farklılık gösteren Y Kuşağını elde tutabilmek ve Y Kuşağı ile doğru iletişim kurabilmek adına modern yönetim yaklaşımları çerçevesinde lider yöneticilik bilgi ve becerilerini etkileşimli bir ortamda katılımcılara kazandırmaktır.

EĞİTİM TARİHİ 10 EYLÜL 2016
EĞİTİM ADI Y KUŞAĞINI YÖNETMEK
EĞİTMEN

RUHAN MARAL (İZGÖREN AKADEMİ)

YER FTSO LİKYA SALONU
SAAT 09.30-17.00
EĞİTİM SÜRESİ 6 SAAT
KAYIT ÜCRETİ 50 TL

EĞİTMEN ÖZGEÇMİŞ:

RUHAN MARAL

Ruhan MARAL, 1998 yılında Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 17 yıl boyunca kamuda İnsan Kaynakları uzmanı olarak çalıştı. Hukuk alanında görev aldığı projelere katkı sağlamak adına ikinci üniversite olarak Adalet MYO’dan mezun oldu. Ankara Üniversitesinde İnsan Kaynakları ve Kariyer Danışmanlığı alanında yüksek lisansı devam etmektedir.
2005 yılında başlayan Sosyal Güvenlik Reformu kapsamında; 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK Kanunlarının birleştirilmesini sağlayan 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu hazırlanma komisyonlarında görev almıştır.
SAP programı fonksiyonel yönetim uzmanı olarak; 2009-2015 yılları arasında 30 bin kullanıcısı olan Türk Hava Kuvvetlerinin, İnsan Kaynaklarına ait tüm süreçlerinin SAP dönüşümlerinin liderliğini yapmıştır. İnsan Kaynaklarına ait SAP programında olmayan (çalışan özlük dosyası, elektronik performans değerlendirme, uçuş sicilleri vb.) yeni fonksiyonel çözümler geliştirerek, SAP programına yeni uygulamalar kazandırmıştır.
Türkiye Uğur Böcekleri Programı kapsamında mavi uğur böceği olarak üniversitelerde, ilkokullarda, sivil toplum kuruluşlarından binden fazla kişiye gönüllü seminerler vermiştir.

Cesaret Yönetimi, Çatışma Yönetimi ve Arabuluculuk, Müzakere Teknikleri, Yaratıcılık, Profesyonel Yönetim Becerileri, İletişimin 5 Anahtarı, Takım Çalışması, Sunum Teknikleri, Beden Dili, Stratejik Planlama, Y Kuşağını Yönetmek, Yaratıcılık ve Yaratıcılığı Geliştirme, Profesyonel PPT Tasarımı, konularında bireysel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

*Eğitimlere katılmak isteyenlerin Kalite ve Eğitim Birimimize başvurarak katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgileri ile birlikte katılım ücretini yatırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:

Deren KARASU

Kalite ve Eğitim Birimi