Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Webinarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi ve Türkiye Yazılım Meclisi tarafından 30 Kasım 2021 tarihinde saat 15:00’da “Yazılım Dünyasında Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları" isimli bir online seminer gerçekleştirilecektir.

Seminerde; yazılımların fikri ve sınai mülkiyet haklarıyla olan ilişkileri, koruma türleri ve dikkat edilmesi gerekenler anlatılacak olup seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım herkese açık olup katılım için:

Program:

15:00 – 15:15 Açılış Konuşması