Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı

Ticaret Bakanlığı tarafından 10 Mayıs 2023 tarihinde 10.00-15.40 saatleri arasında Devlet Destekleri Eğitimi çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Bakanlıktan gelen konuyla ilgili yazıda programa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 5 Mayıs 2023 tarihi saat 17.00’ye kadar aşağıda yer alan linkten online kayıt yaptırmaları gerektiği ve kontenjanın 1000 kişi ile sınırlı olup, kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanacağı duyuruldu.

Eğitim ile ilgili detaylar ve eğitim programı ektedir.

Eğitim Kayıt Adresi: https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/

Üyelerimize duyurulur.