Yetenek Her Yerde Ege Kariyer Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yetenek Her Yerde Ege Kariyer Fuarı

24-25 Mart 2023 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı etkinliği Pamukkale Üniversitesinin ev sahipliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katkı/katılım sağlamak, üniversite öğrencileri ve mezunlarıyla bir araya gelmek isteyen firmaların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü