YETENEK KAPISI İŞVEREN KILAVUZU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

YETENEK KAPISI İŞVEREN KILAVUZU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi arasında İş Birliği Protokolü imzalamış olup "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformunu hizmete sunulmuştur. "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır.

"Yetenek Kapısı"nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir. Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır.

Ekte verilen Yetenek Kapısı İşveren Klavuzu aracılığıyla çevrimi içi kariyer platformuna kolayca kayıt yaptırabilirsiniz.

Yetenek Kapısı Kılavuzu