* Yıllık İşletme Cetveli Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Yıllık İşletme Cetveli Hakkında

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere 6948 sayılı sanayi sicil kanununun 5`inci maddesi gereğince sanayi işletmeleri her yıl sonundan itibaren 4 ay içinde bir önceki yılla ilgili faaliyetlerini içeren "yıllık işletme cetveli"ni Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerine bildirmek zorundadır.

Ayrıca sanayi işletmelerinin yıllık işletme cetvelleri`ne ait bilgiler, Kanunda belirtilen süre içerisinde bakanlığımızın web sayfası adresinden (www.sanayi.gov.tr) internet adresinin "On line"(neler yapabilirim) menüsü altında "yıllık işletme cetvelleri işlemleri" bölümünden kullanıcı kaydı yaptıktan sonra Sanayi Sicil Belgesi numarası ile şirketlerini seçerek girilebilmektedir.

Sanayi işletmelerinin cezai yaptırımla karşı karşıya kalmaması için 2009 yılı Yıllık İşletme Cetvellerini Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerine zamanında vermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.