* YÖREX 2011 - Yöresel Ürünler Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* YÖREX 2011 - Yöresel Ürünler Fuarı

Sayın Üyemiz,

Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı BAGEV’in ev sahipliğinde, geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve kamuoyu tarafından yoğun ilgi gören “YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı”nın ikincisi 28 Nisan- 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde  gerçekleştirilecektir.

Fuarda, coğrafi işaret almış ya da henüz almamış olan, yöresinin adıyla anılan ya da yöresinin adıyla anılması istenen, bu adla ticari değer kazanmış ürünleri tanıtmak; pazarlarını geliştirmek; yeni pazarlar yaratmak ve bu ürünlerin ticari değerini arttırmak için yatırımcıları teşvik amacıyla tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünlerimiz sergilenecektir.

Türkiye’de ilk ve tek olan bu fuar, yöresel ürünlerinin tanıtımına ve ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin geliştirilmesinde büyük katkı sağlayacaktır.

Coğrafi İşaret konusunda çalışan uzmanlar ve bürokratların da katılacağı YÖREX Türkiye 2011 Yöresel Ürünler Fuarı, bu konuda rehberlik almanıza aracılık da edebilecek ve yöresel ürünlerinizi, oluşturacağınız stantlarda sergilemeniz için değerli bir fırsat yaratmış olacaktır.

Fuarla ilgili tüm bilgiler www.yorexturkiye.com web adresinde yer almaktadır.