* Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Üyelerimize Kolaylık !!! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Üyelerimize Kolaylık !!!

Değerli Üyemiz,

Geçmiş yıllarda Antalya ve İzmir İllerinde verilen Sayısal Takograf Kartları İşlemleri artık Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmaya başlanmıştır.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 16 Nisan 2010 tarihinde imzalanan "Sayısal Takograf Uygulamasıyla İlgili Bir Kısım İşlerin TOBB Tarafından Yürütülmesi İçin Yetki Devrine İlişkin Protokol"le TOBB, bir kısım iş ve işlemler (takograf kartlarına ilişkin başvuruların alınması, değerlendirilmesi, kartların sertifikalandırılması, kartların kişiselleştirilmesi ve sahiplerine dağıtılması) hususunda Bakanlığın kontrol ve denetimi altında yetkilendirilmiştir.

Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen yetki çerçevesinde "Sayısal Takograf Kartlarına İlişkin İş ve İşlemler" Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilmeye başlamıştır.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.mutso.org.tr/duyuru_detay.php?id=452