* Yunanistan Yatırım Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Yunanistan Yatırım Forumu Hk.

Değerli Üyemiz,

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliğinin organizasyonuyla, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı, Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası desteğiyle, 27 Şubat 2014 tarihinde, saat 16.30’da, Ankara Sanayi Odası'nda bir Yatırım Forumu düzenlenecektir. ​

Forum'da, Türkiye’deki potansiyel yatırımcılara ve yurtdışına dönük faaliyetlerini geliştirmeyi düşünen şirketlere, tarım, gıda içecek, inşaat, inşaat malzemeleri, bilgi iletişim teknolojileri, yenilenebilir enerji, turizm, gayrimenkul, bio-teknoloji, kozmetik ve ilaç sanayi, çevre yönetimi gibi alanlarda Yunanistan'la işbirliği olanakları hakkında üst düzey yöneticiler tarafından bilgiler aktarılacaktır.

Foruma katılmak isteyenlerin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak, Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi’ne (Tel: 0312 427 83 07, Faks: 0312 427 83 74, E-posta: ecocom-ankara@mfa.gr) iletmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu