* Yurtdışı Proje İhale ve İş İlanı Online Kayıt ve Duyuru Sistemi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Yurtdışı Proje İhale ve İş İlanı Online Kayıt ve Duyuru Sistemi

Sayın Üyemiz,

Yabancı ülkelerdeki müteahhitlik ve teknik müşavirlik projelerine ait iş ve ihale duyurularının Ekonomi Bakanlığın yurtdışı teşkilatınca firmalara duyurulmak üzere sektör kuruluşlarına yazı ve veya elektronik posta ile bildirildiği ve söz konusu sürecin yol açtığı vakit kaybı dikkate alınarak, firmaların yurtdışı iş ve ihale duyurularının hızla takibi için internet üzerinden işleyecek bir yurtdışı ihale kayıt ve duyuru sistemi oluşturulmuştur.

Bakanlığın yurtdışı teşkilatınca derlenen müteahhitlik ve teknik müşavirlik projelerine ait iş ve ihale duyurularının, Bakanlığın web sayfasına http://www.ekonomi.gov.tr (Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri-Site Üyeliği) üye olan firmaların erişimine açılmıştır.

Söz konusu sayfaya üyelik aynı zamanda hedef pazar olarak görülen ülkelerin müteahhitlik sektörlerini tanıtmak amacıyla hazırlanan güncel bilgi notlarına da erişim sağladığı belirtilmekte ve üye olan firmalardan, isteyenlerin isim ve uzmanlaştıkları sektörleri Ekonomi Bakanlığı web sayfasından İngilizce olarak duyurabilecektir.