* ZF Macaristan Limited Şirketi Doğu Avrupa Satın Alma Merkezinin Kuruluşu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ZF Macaristan Limited Şirketi Doğu Avrupa Satın Alma Merkezinin Kuruluşu Hk.

Değerli Üyemiz,

Heves Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası, ana stratejik amaçlarından biri olan otomotiv endüstrisini destekleyen bir programla bağlantılı olarak, Orta ve Doğu Avrupa’daki Odalar arasında sıkı ve aktif bir işbirliği kurulması hakkında Odamıza aşağıda yer alan bilgileri iletmiştir.

ZF Friedrichshafen AG’nin (dünyada 26 ülkede 122 üretici firması bulunan Aktarma Organları ve Şasi Teknolojisi alanında Dünya Lideri bir Tedarikçi) ortağı olan Macar firması ZF Macaristan Ltd. her yıl 100.000 adet kamyon, otobüs ve pikap yedek parçası üretmektedir. An itibariyle 840 çalışanı bulunmakta olup, cirosu yaklaşık 200 milyon Avrodur. Ana müşterileri Volkswagen, Renault, Nissan, Iveco, DAF, Leyland gibi tanınmış küresel firmalardır.

ZF Macaristan Ltd.’nin İngilizce tanıtım dosyası indir.

ZF Macaristan Ltd. Doğu Avrupa Satın Alma Merkezi olma fırsatını elde etmiştir. Bu kapsamda Avrupa içinde ve dışında bulunan ZF şubeleri tarafından kullanılan tedarik malları ZF Macaristan Ltd. aracılığıyla rekabet edecek ve alternatif teklifler alacaktır.

Bu doğrultuda ZF Macaristan Ltd. hem kendisi hem de tüm ZF Grubu için tedarikçiler aramaktadır.http://www.zf.com/corporate/en/company/locations_worldwide/locations_worldwide.html

Amaç Orta ve Doğu Avrupa bölgesinde kapsamlı bir tedarikçi ağı oluşturmak ve gelecekteki satın alma stratejilerinin temelini oluşturabilecekleri geniş bir bağlantılar sistemi kurmaktadır.

Aşağıdaki ana ürün gruplarında tedarikçiler aramaktadırlar:

- Alüminyum sıva ve talaşlı üretim

- Demir ve çelik sıvası ve talaşlı üretimi

- Dövme metal ve talaşlı üretimi, debriyaj mili, şanzıman, debriyaj

- Makine parçaları

- Damgalama, derin damgalama

Ürün gruplarıyla ilgili detaylı bilgiyi şu dosyadan inceleyebilirsiniz. indir.

ZF Macaristan Ltd. aynı zamanda ülkenizden de potansiyel tedarikçiler aramaktadır.

İlgili firmalar aşağıdaki kişilerle irtibata geçebilirler:

Mr. Sándor File, Ekonomiyi Geliştirme Müdürü, Director of Economic Development of Heves Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Tel: +36-30/749-5381 e-posta: sandor.file@hkik.hu

Mr. Márk Becskei, Ekonomiyi Geliştirme, Heves Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Tel: +36-20/517-9290 e-posta:mark.becskei@hkik.hu

Mr. Zoltán Fodor, Proje Koordinatörü, Heves Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Tel: +36-36/429-612 (ext. 114) e-posta:zoltan.fodor@hkik.hu