* Zorunlu Ortak Listesi Hakkında Duyuru - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Zorunlu Ortak Listesi Hakkında Duyuru

Ticaret Sicili Tüzüğünün 71’inci maddesi gereğince; Limited şirketlerin zorunlu ortak listelerinin takvim yılının ilk ayı içinde sicil memuruna verilmemesi veya eski listede değişiklik olmadığını aynı ay içinde bildirilmemesi durumunda, bildirimde bulunmayan şirket yetkililerinin ticaret sicili memurluğuna yapacakları tescil ya da belge istemleri anılan mükellefiyetin yerine getirilmesinden sonra karşılanır.” hükmü gereğince Limited Şirket yetkililerinin Ticaret Sicilinde yapacakları işlemlerinin aksamaması için 31/01/2011 tarihine kadar Fethiye Ticaret Sicili Memurluğuna Zorunlu Ortak Listelerini getirmeleri gerekmektedir.

TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞUNA

FETHİYE

Fethiye Ticaret Sicilinin …….. numarasında kayıtlı bulunan şirketimizin ortakları ve hisse miktarları T.S.71 maddesine göre aşağıya çıkarılmıştır.

Kaşe+Şirket Müdürü İmzası

Adres:

ŞİRKET ORTAKLARI VE HİSSE MİKTARLARI

Ortağın Adı ve Soyadı:                                   Hisse Adedi:                             Hisse Tutarı:

1.

2.