10 Eylül 2011 Tarihinde Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

10 Eylül 2011 Tarihinde Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi Düzenlendi

Haber Tarihi: 12.09.2011

10 Eylül 2011 tarihinde ETKİLİ İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ eğitimi düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi Eğitim ve Danışmanlık Firması işbirliğinde, 10 Eylül 2011 tarihinde Yat Butik Otel’de gerekleştirilen Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimine Hillside Beach Clup, Özyer Grup, Sadim Ltd. Şti. çalışanları, otel ve emlak sektörü ile çeşitli alanlarda çalışan 39 kişi katıldı.

İzgören Akademi Eğitim ve Danışmanlık Firması eğitmenlerinden İlker KALDI tarafından verilen eğitim boyunca katılımcılara, İletişim, İletişim Türleri, İletişim Biçimleri, İletişimde Sorular, Etkin Dinleme Becerileri ve Beden Dili konuları grup çalışmaları ile aktarıldı.

Yoğun ilgiliyle karşılanan ve yüksek katılımın olduğu bu eğitimler 30 Eylül 2011 tarihinde “Pozitif Yaşam Becerileri ve Kendini Tanıma “ konusuyla devam ediyor. Yine İzgören Akademi firması eğitmenlerinden Selin Alemdar tarafından verilecek eğitimimiz için kayıtlar devam etmektedir.

Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi ile ilgili eğitmen İlker KALDI’nın eğitimi güçlendirici ve destekleyici faaliyet olarak önerdiği kitap isimleri şu şekildedir;

1.   Dikkat Vücudunuz Konuşuyor                               A. Şerif İzgören

2.   Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır        A. Şerif İzgören

3.   Yetişkin Çocuk                                                   Doğan Cüceloğlu

4.   Küçük Şeyler 1 / Deniz Kabukları                          Üstün Dökmen