10 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

10 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER

Haber Tarihi: 10.05.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Fenerbahçeliler Derneğinin, Oda üyesi Mehmet Kısar’ın ve Şükrü Gürel’in, Türkiye Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Yasin Akgön’ün ve Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün tebriklerini kabul etti.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve dernek üyeleri, Oda üyesi Mehmet Kısar ve Şükrü Gürel, Türkiye Finans Katılım Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Yasin Akgön, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Julien Romeo Arama ve genç sporcular, 10 Mayıs Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’yi ziyaret etti. Ziyaretlere Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Meclis Üyesi Muhammet Kökten de katılım sağladı.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, “Oda seçimlerindeki başarınızdan dolayı tebrik eder, yeni görevinizde başarılar dileriz. Yeni yönetiminizin Odamıza, üyelerinize ve Fethiye’ye hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Julien Romeo Arama, FTSO yöneticilerine kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kulüp sporcularının Türkiye geneli yarışlarda dereceler aldığını ifade eden Julien Romeo Arama en genç sporcuların de yine bu kulübün bünyesinde bulunduğunu belirtti. Fethiye’de turizmin 12 aya yayılması için alternatif spor turizmlerinin geliştirilmesi gerektiğini belirten Julien Romeo Arama Fethiye’de bisiklet sporunun ve turizminin geliştirilmesi yönündeki önerilerini Mustafa Büyükteke ve Osman Çıralı ile paylaştı.

Konuklarını ile yakından ilgilenen Osman Çıralı, üyeler ve bölge ekonomisi için yapılacak çalışmalarda kurum ve kuruluşlarla işbirliğine önem vereceklerini belirtti ve ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.