10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi (14-15.12.2011) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi (14-15.12.2011)

Haber Tarihi: 05.12.2011

İstanbul Sanayi Odası tarafından, bu yıl, 14-15 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek İSO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi`nin teması "Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Dalgaları Yöneterek Geleceği Tasarlamak" olarak belirlenmiştir.

10. Sanayi Kongresi`ne her yıl olduğu gibi bu yıl da, başta KOBİ`ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir.

Firmalar, yenilikçi ürün veya sonuçlanmış projelerini, kongre kapsamında açılacak olan "İnovasyon Sergisi"nde "Bilgi", "Fikir ve Proje" ve "İnovasyon" tematik alanlarında yer alan stantlarda sergileyebilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru http://www.iso.org.tr/kongre internet adresinde görülebilir.