12. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülere sahne oldu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Haber Tarihi: 09.05.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, Yeşilüzümlü Mahallesi’nde 12’ncisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’ne katıldı.

6 Mayıs 2022 tarihinde Yeşilüzümlü Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin de açılışının yapıldığı festivalde, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün katılımcılara seslendi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde Başkan Çıralı, stantları gezerek katılımcılarla sohbet etti.  Festivalin Kuzugöbeği Mantarı ve coğrafi işaretli Yeşilüzümlü Dastarı’nın tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Çıralı, organizasyon ekibine ve bölge halkına teşekkür etti.