12 NİSAN GÜNÜ ODAMIZ YÖNETİMİNE YAPILAN ZİYARETLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12 NİSAN GÜNÜ ODAMIZ YÖNETİMİNE YAPILAN ZİYARETLER

Haber Tarihi: 12.04.2018

12 Nisan Salı günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine yapılan tebrik ziyaretlerinde spor camiası öne çıktı. Kulüpler ve taraftar derneklerinin yanı sıra Oda üyesi olan Fethiye’nin tanınmış iş adamlarından da çok sayıda kişi Osman Çıralı ve ekibini ziyaret etti.

Fethiyespor Kulübü Yönetimi, Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Aksu, REMAX Fethiye ekibi, Karaçulha Çok Programlı Lisesi adına Adem Ayat, Oda üyeleri Galatasaray Stor sahibi Sinan Şimşek, Bizim Çarıklı Kasap sahibi Hüseyin Metiner, Cak-Ay Medikal Sahibi Cemal Altınay, Öz Yıldız Kardeşler Halı Mobilya, Müçdat Çalıkoğlu, Ali Çalıkoğlu, İskender Şahin, Mehmet Tokgöz, Gökhan Karahanlı, Civan Türedi, Ramazan İldam, Atik Ünlükaya, Mustafa Akgün, Turan Bababalım, gazeteci-yazar Yusuf Gökçe Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimine 12 Nisan Salı günü tebrik ziyaretinde bulundu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, Emre Başaran, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Sevinç ve Sami Kemik, Meclis Üyesi Erol Aksoy tarafından karşılanan konuklar FTSO’nun yeni yöneticileri ile sohbet etme fırsatı buldu.

Fethiyespor Kulübü Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’ye 48 numaralı Fethiyespor forması hediye etti. Mustafa Ferizcan “Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Biz spor tarafında siz de ticaret tarafında ilçemizin layık olduğu yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Şu an her ne kadar istediğimiz noktada olmasak da seneye umduğumuz noktada olacağımıza inanıyoruz. Ne kadar birlikte çaba gösterirsek başarıya o kadar çabuk ulaşırız” dedi.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve çok sayıda dernek üyesinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette de futbol ve Fethiyespor konuşuldu. Kendisinin de bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Osman Çıralı, ancak önceliğin her zaman Fethiyespor olduğunu kaydetti. Odaların spor kulüplerine yardım yapmasının mevzuat gereği sınırlı olduğunu kaydeden Çıralı, “Ancak bizim diğer odalardan bir farkımız var. Bizim Fethiye Güç Birliği şirketimiz var. Babadağ’dan elde edeceğimiz bir gelir var. Önemli olan Babadağ’dan elde edilen gelirin nasıl dağıtılacağı. Bu gelir tamamen eğitim ve tanıtım için kullanılacak.” dedi.

REMAX Fethiye ekibi adına başarılar dileyen Kemal Özlen de “Kadro genç ve dinamik. Emeklerinizin karşılığını aldınız. Gelişmelerin bu kadro ile bir üst seviyeye çıkacağını düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.