12 ve 13 Nolu Meslek Grup Toplantısı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12 ve 13 Nolu Meslek Grup Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 22.04.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 12 ve 13 nolu meslek grubu üyeleri 20 Nisan 2012 günü Rebin Beach otelde bir araya geldiler. Sorunlarını görüşmek, güçbirliği oluşturmak için yapılan meslek grup toplantısında konuşma yapan FTSO 12 Nolu meslek Komitesi Başkanı Muzaffer Konakçı, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO Mclis Başkan Yardımcısı Osman Çıralı, yıllardır turizm sektöründe meydana gelen sorunları dile getirip birlikte hareket etmenin önemini vurguladılar.

Toplantıya ev sahipliği yapan FTSO meclis üyesi Tayfun Budak`ın sunuculuğunu yaptığı geceye FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı AKif Arıcan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu ve çok sayıda FTSO üyesi katıldı.