13 NOLU MESLEK KOMİTESİNDEN UYSAL’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

13 NOLU MESLEK KOMİTESİNDEN UYSAL’A ZİYARET

Haber Tarihi: 07.08.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 13 Nolu Meslek Komitesi Üyeleri, Fethiyespor Kulübü başkanlığına seçilen FTSO Meclis üyesi Arif Okan Uysal’a tebrik ziyaretin de bulundu. Ziyarete meslek komitesi üyelerinden Adem Karpuz, Ayşe Burcu Eroğlu, Özlem Kutlu, İbrahim Erdem, Akif Milaslıoğlu, Bülent İsmail Abacıoğlu katıldı. Ziyarette Fethiyespor’un yeni transferleri konuşuldu. Meslek komitesi üyeleri, Akif Okan Uysal’ın başkan olmasının ardından Fethiyespor’un şampiyon olacağına emin olduklarını ifade etti. Fethiyespor’un Fethiyeli gençlere spor sevgisi aşıladığını ifade eden meslek komitesi üyeleri Fethiyespor’da yetişen genç sporcuların önemli yerlere geldiklerini ifade etti.

Fethiyespor Kulübü Başkanı Arif Okan Uysal da “İyi bir hocayla çalışıyoruz. Önemli olan, bizim işimiz takım ruhunu oluşturabilmek; top oynatmak değil.” dedi.