1700 METRE’DE MÜZİK KEYFİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

1700 METRE’DE MÜZİK KEYFİ

Haber Tarihi: 22.09.2013

Fethiyeli Viyolonsel Sanatçısı Benyamin Sönmez anısına yapılan 2. Klasik Müzik Festivali çerçevesinde 20.09.2013 Cuma günü Babadağ'ın muhteşem manzarasında yapılan, CSO Cello Quartet grubunun verdiği  gün batımı konserleriyle devam etti.

Ünlü Paraşüt merkezleri arasında yer alan ve manzarasıyla ziyaretçilerini kendine aşık eden Babadağ zirvesinde 1700 rakımda muhteşem bir çello ziyafeti yaşandı. CSO Cello Quartet grubu birbirinden güzel müziklerini katılımcılar ile paylaştı. Konsere Muğla Milletvekilli Ali Boğa,Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan,Başkan Yardımcıları,Yönetim Kurulu Başkanı,Başkan Yardımcıları,Üyeleri,Muğla Bölgesi Oda Başkanları ve birçok müzik sever katıldı.

Konser öncesi konuşma yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan “ Bu eşsiz manzara eşliğinde konser olması büyük heyecan verici. Bu tip festivallerin Fethiye’mizde sürekli olmasını dilerim. Bu faaliyetler bölgemizin tanıtımında büyük katkı sağlamaktadır. Şimdiden Cello Quartet grubunundaki tüm müzisyenlere teşekkür ederim” dedi.