18.ULUSLARARASI ÖLÜDENİZ FETHİYE HAVA OYUNLARI FESTİVALİ AÇILIŞI YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

18.ULUSLARARASI ÖLÜDENİZ FETHİYE HAVA OYUNLARI FESTİVALİ AÇILIŞI YAPILDI

Haber Tarihi: 17.10.2017

18.Uluslararası Ölüdeniz Fethiye Hava Oyunları Festivali, 17 Ekim 2017 tarihinde Babadağ Havasporları ve Rekreasyon Alanında yapılan törenle başladı.  Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Festivale il ve ilçe protokolünün yanı sıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir, Ramazan Angay ve Fikret Koyuncu ile Meclis üyeleri Hüsrev San, Salih Büyükkoca, İbrahim Erdem, Hüseyin Çetinkaya katıldı.

Festivalin açılış konuşmasını yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Babadağ Teleferik Projesinin hayata geçmesi için Odamızca yapılan girişimler ve elde edilen başarılardan ötürü Odamız yönetimini ve Odamız şirketi Fethiye Güç Birliği Şirketi’nin müdürler kurulunu tebrik etti. Saatcı, Babadağ’ın stabilize olan 3,5 kilometrelik yolun yapımını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.

Açılış töreninin ilk konuşmasını yapım işi karşılığı kiralama modeli ile Babadağ Teleferik Projesi ihalesini kazan Kırtur Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran yaptı. Kıran, Babadağ Teleferik Projesi ihalesine turizmi 12 aya yayan bir projeyi hayata geçirmek, Babadağ’ı bir marka yaratmak için girdiklerini vurguladı.

Festival açılışı, konuşmaların ardından dünyanın dört bir yanından Babadağ’a gelen sporcuların uçuşları ile devam etti. Katılımcılar bu anları görüntülemek için cep telefonlarına sarılırken ücretsiz atlayış da gerçekleştirildi.