2.ULUSLARARASI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ FETHİYE’DE YAPILACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2.ULUSLARARASI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ FETHİYE’DE YAPILACAK

Haber Tarihi: 12.12.2016

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Okt.Zekeriya Bingöl FTSO Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı ziyaret ederek 2017 Yılı Ekim ayında Fethiye'de yapılması planlanan  2.Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi hakkında bilgi, verdi. Ziyarette Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi Genel Koordinatörlüğü yaptığını ifade eden Zekeriya Bingöl, ilki Marmaris'te yapılan kongrenin ikincisinin 2017 yılının ekim ayında yapılacağını ifade etti. Bingöl, kongrenin ikincisini Fethiye’de yapmak istediklerini belirterek hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Fakülte ve meslek yüksekokulları düzeyinde okulların bulundukları şehrin ekonomisi ile sosyal yaşamına ciddi katkı sağladığını belirten FTSO Başkanı Akif Arıcan, FTSO olarak işbirliğine hazır olduklarını belirterek başarılar diledi.