2010 Fethiye Sosyoekonomik Raporu’nun Tanıtımı Yapıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2010 Fethiye Sosyoekonomik Raporu’nun Tanıtımı Yapıldı

Haber Tarihi: 16.12.2011

2010 Fethiye Sosyoekonomik Raporu’nun Tanıtımı Yapıldı

Odamız tarafından hazırlanan, bölgemizin iktisadi ve sosyal durumunun istatistikî bilgilerini içeren, ilçemizin yatırım ve girişim ortamının gelişmesine hizmet eden 2010 Sosyoekonomik raporumuzun tanıtımı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Uğur Çaçaron tarafından 15.12.2011 Perşembe günü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Likya salonunda yapıldı.

Akif Arıcan, Odamızın sorumluluğunda olan bu raporun yayınlanmasının Odamız açısından büyük önem arz ettiğini ve isteyenlerin raporu ücretsiz olarak odamızdan temin edebileceklerini dile getirdi. Arıcan, bu raporun 2006 yılından beri yayınlandığını belirtti. Raporun içeriğinde bulunan istatistikî verilerden en önemlileri hakkında bilgiler veren Uğur Çaçaron, bu raporun aylarca süren çalışmalar ve kurumsal yazışmalar sayesinde ortaya çıkarıldığını dile getirdi. Rapordaki bilgilerin çok özel ve değerli bilgiler olduğunu vurgulayan Çaçaron, rapor içerisinden ilçemizde öne çıkan şu başlıklar altında raporun sunumu gerçekleştirmiştir; Nüfus, Eğitim, Kültür, Adalet, Tarım ve Hayvancılık, Ormancılık, Kamu Gelirleri, Tüketici Sorunları ve Şikayetleri, Yabancı Sermayeli Şirketler ve Yabancıların Mülkiyet Edinimleri, Sanayi, Para ve Banka, Turizm, Ticaret, Kamu Yatırımları, Ulaştırma. Sunum sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akif Arıcan ve Uğur Çaçaron, rapor hakkında genel bir özetleme yaptılar, basın mensuplarına teşekkürlerini sunarak toplantıyı bitirdiler.