2014 FETHİYE TURİZM TEDARİKÇİLERİ, YİYECEK VE İÇECEK İHTİSAS FUARI BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2014 FETHİYE TURİZM TEDARİKÇİLERİ, YİYECEK VE İÇECEK İHTİSAS FUARI BAŞLADI

Haber Tarihi: 19.03.2014

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen FETEX 2014 Fethiye Turizm Tedarikçileri, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı Patlangıç Cumartesi Pazar yerinde açıldı. Fuar açılışında konuşan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna bu yıl dördüncüsü yapılan fuarın Fethiye halkına ve fuara katılan firmalara hayırlı olmasını diledi.

Fuarın açılış kurdelesini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna  Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir,Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Marfo Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülçan ve Fethiye Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Kenan Karayiğit birlikte kestiler.

FETEX 2014 Fethiye Turizm Tedarikçileri, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı 19-22 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini Patlangıç Cumartesi Pazaryeri Patlangıçta beklemektedir.