2017 YILI KIRTASİYE DESTEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2017 YILI KIRTASİYE DESTEĞİ

Haber Tarihi: 19.10.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan kırtasiye yardımı bu yıl 810 öğrenciye ulaştı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl eğitim öğretim yılı başında geleneksel olarak gerçekleştirilen kırtasiye desteği bu yıl 810 adet ilköğretim öğrencisine ulaştırıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 35 Bin TL bütçe ile sağlanan destek Fethiye ve Seydikemer çevresinde 44 adet ilkokula ve 810 adet öğrenciye ulaştırıldı. Öğrencilerin temel eğitim gereksinimlerini içeren çantalar FTSO personeli tarafından okul yönetimlerine teslim edildi.

Bölge ekonomisine katkı sunmanın yanı sıra eğitimin her kademesine de destek vermekten memnuniyet duyduklarını kaydeden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, TOBB tarafından belirlenen kırtasiye desteği bütçesini en etkili şekilde kullanmak ve mümkün olduğunca daha çok öğrenciye ulaşmak için titizlikle davrandıklarını söyledi. Okul idarecilerine de teşekkür eden Akif Arıcan, öğrencilerin okul idaresi tarafından belirlendiğini kaydetti.