21.04.2011 Turizm Pazarı Seminerleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

21.04.2011 Turizm Pazarı Seminerleri

Haber Tarihi: 19.04.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek  “Turizm Pazarında Segmentasyon İlkeleri”  veTurizm Talep Profilinde Ekonomik ve Demografik Öğelerkonulu seminerlerimize turizm ile ilgili tüm tarafların ve paydaşlarının katılımlarını bekleriz.

Seminer Detayları

*Seminerin Adı:

“Turizm Pazarında Segmentasyon İlkeleri” –Yrd.Doç.Dr. Cafer TOPALOĞLU

Saat: 13:00 – 15:00

Tarihi:21 Nisan 2011 Perşembe

Yer: Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası

*Seminerin Adı:

Turizm Talep Profilinde Ekonomik ve Demografik ÖğelerDoç.Dr.Umut AVCI

Saat: 15:00 – 17:00

Tarihi:21 Nisan 2011 Perşembe

Yer: Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası

Detaylı Bilgi ve Katılım için: FTSO – 614 11 15 Cansu SİDEKLİ / info@fto.org.tr  / www.fto.org.tr