21 EYLÜL`DE TOPLANACAĞIZ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

21 EYLÜL`DE TOPLANACAĞIZ

Haber Tarihi: 08.09.2012

Her yıl düzenlenen FTSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının beşincisi bu yıl 21 Eylül 2012 tarihinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

Ağustos Ayı Sonu itibariyle 3.394 üyeye ulaşan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının beşincisine hazırlanıyor.  Geçtiğimiz son 4 yılın meslek komitesi müşterek toplantısında ilçemizi ve sektörleri ilgilendiren 131 sorun dile getirilmiş, “Fethiye Sorunları ve Çözüm Önerileri” adı altında 3 adet kitapçık hazırlanarak bölge milletvekilleri ile ilgili kuruluş ve kurum temsilcilerine iletilmişti.

21 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan 2012 Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı`nda 17 meslek komitesinin belirlediği sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılacak ve birinci ağızdan yetkililere iletilecek.

Söz konusu toplantıya bölge milletvekilleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Fethiye için fikir üreten, Fethiye`nin sorunlarına sahip çıkan tüm Fethiyeliler davetli.