22.Vergi Haftası Ödül Töreni Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

22.Vergi Haftası Ödül Töreni Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 23.02.2011

21-27 Şubat Vergi Haftası çerçevesinde Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl açıklanan gelir vergisi, serbest meslek erbabı gelir vergisi, gayrimenkul sermaye iradı ve kurumlar vergisi dalında 2009 yılı içerisinde ilk üç sırayı alan kurum, kuruluş ve şahıslara Vergi Dairesi Başkanlığı, Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Odamız işbirliğinde hediye ve plaket verilmiştir. Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ‘ın Vergi Haftası kapsamında Vergi Dairesi Başkanlığının faaliyetlerini anlattığı ve verginin önemine dikkat çektiği toplantının açılış konuşmasının ardından 4 kategoride ilçemizde ilk üç sırayı alan vergi rekortmenlerine ödülleri Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ, Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Gökalp SİVASLI, Vergi Dairesi Grup Müdürleri ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman KAYA , Meclis Başkanı Mustafa BÜYÜKTEKE ve Meclis Başkan Yardımcısı Osman ÇIRALI tarafından verilmiştir.

ÖDÜL ALAN KURUM KURULUŞ VE ŞAHISLARIN LİSTESİ

Ø  Ticari kazanç dalında 1. Olan Salih BÜLBÜL’e