23-24 Ekim 2010 İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi için Başvurularımız Başlamıştır - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 04.10.2010

TEMEL İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ EĞİTİMİ

“Kelebek bir defa kanatlandı mı bir daha asla tırtıl haline gelemez.”

23 - 24 EKİM 2010 tarihlerinde

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında

"TEMEL İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ" eğitimi düzenlenecektir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin;

cansu.sidekli@fto.org.tr  veya 614 11 15 ‘ten CANSU SİDEKLİ

SÜRE: 2 Gün / 12 Saat

HEDEF:

Bu eğitimde organizasyonlarda insan kaynakları sistemi kurmanın önemi, insan kaynakları süreçlerinde önemli rol oynayan personel seçme ve yerleştirme, oryantasyon, görev tanımlarını belirleme, ücret yönetimi, performans yönetimi, iş hukuku ve özlük hakları konuları ile tüm bu süreçlerin nasıl uygulanabileceğinin aktarılması amaçlanmıştır.

KATILIMCI GRUBU: Şirket Yöneticileri, İnsan Kaynakları bölümünde çalışanlar ve bu alana ilgili duyan herkes

İÇERİK:

Ø  İnsan Kaynakları Yönetimi Nedir?

Ø  İnsan Kaynakları Biriminin Organizasyon İçerisindeki Yeri?

Ø  İnsan Kaynakları Yönetiminin Temel İlkeleri

Ø  İnsan Kaynakları Yönetiminin Temel Fonksiyonları

Ø  İnsan Kaynakları Yöneticisinin Temel Sorumlulukları

Ø  Etkin Bir İnsan Kaynakları Yönetimi İçin İşbirliği