24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI KUTLAMA ZİYARETLERİ

Haber Tarihi: 25.07.2017

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle basın ve medya kuruluşlarını ziyaret ederek Basın Bayramını kutladı. Ziyaretlerde basına ilişkin sohbetlerin yanı sıra Oda çalışmaları üzerine de konuşuldu. Oldukça sıcak bir atmosferde geçen ziyaretlerde FTSO Başkanı Akif Arıcan’a Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç da eşlik etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Halit Saraç 24 Temmuz 1876 tarihinde basında sansürün kaldırıldığı günün Basın Bayramı olarak kutlanması sebebiyle Fethiye’de bulunan basın kuruluşlarını ziyaret etti. Arıcan ve Saraç, Batı Akdeniz Medya, Fethiye Gazetesi, Beşkaza Gazetesi, Muğla Türk, FRT ve Gerçek Fethiye Gazetesi, İngilizce yayın yapan Land Of Lights ve Sun Expres gazeteleri yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

Akif Arıcan, ziyaretlerde tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Basının toplumda önemli görevler üstlendiğini ifade eden Arıcan, bu görevlerin yerine getirilebilmesi için de basının hiçbir baskıya maruz kalmaması gerektiğini söyledi. Basının Oda çalışmalarına göstermiş olduğu ilgiden ve birlikte çalışma gayretlerin memnun olduklarını da belirten Arıcan, bu işbirliği için de teşekkür etti.

Ziyaretlerde öne çıkan konulardan biri Babadağ Teleferik Projesi oldu. Arıcan, projenin temel atma töreninin Ağustos ayı içinde yapılacağını ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını söyledi.