25 NİSAN 2018 TARİHİNDE ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

25 NİSAN 2018 TARİHİNDE ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER

Haber Tarihi: 25.04.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, 25 Nisan Çarşamba günü meslek kuruluşlarının, eğitim kurumları ve oda üyelerinin tebriklerini kabul etti.

Çarşı esnaflarından Orkun Canözen, Korkmaz Durna, Duygu Arıkan, Abdullah Günyol, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Bildirici, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Köse, Rıza Aydın, Uzay Öğretmen, Yusuf Özkaya, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiye Sabit Seyyar ve Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Âdem Hıra ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Salih Dündar, Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezi yetkilisi Mehmet Demircioğlu, Fethiye Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Fevzi Koyuncuoğlu, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Kader Bozbaş, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Baki Burucu ve öğretmen Zehra Köken, Halk Bankası Likya Şubesi müdürü Emine Aytekin ve KOBİ Müşteri Temsilcisi Mahmut Yelpaze, 25 Nisan Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Çıralı’ya ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim eşlik etti.

Fethiye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, kurumlar arasındaki işbirliğine vurgu yaparak “Birlikte çalışabilirsek güzel projelere imza atabiliriz” dedi. Osman Çıralı ve ekibine başarılar dileyen Başoğlu, başarının ilk şartının hayal etmek, ikinci şartının ise iyi bir ekip kurabilmek olduğunu söyledi. Osman Çıralı da yöneticilikte başarılı olmanın ilk şartının ekip olabilmek olduğunu kaydetti.

Osman Çıralı’yı birlikte ziyaret eden rehabilitasyon merkezi yöneticileri de Mayıs ayında gerçekleşecek olan engelliler haftası hazırlıkları hakkında Çıralı’ya bilgi verdi.

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Baki Burucu, düzenledikleri geleneksel “Meslek Tanıtım Günleri” hakkında Çıralı’ya bilgi vererek davet etti.