27-28 Kasım / 2010- Dış Ticaret Eğitimi İçin Başvurularımız Başlamıştır - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

27-28 Kasım / 2010- Dış Ticaret Eğitimi İçin Başvurularımız Başlamıştır

Haber Tarihi: 04.10.2010

DIŞ TİCARETTE NASIL PARA KAZANILIR?

27 - 28 KASIM 2010 tarihlerinde

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında

“DIŞ TİCARET” eğitimi düzenlenecektir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin;

cansu.sidekli@fto.org.tr  veya 614 11 15 ‘ten CANSU SİDEKLİ

EĞİTİMİN ADI: DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

SÜRE:         2 Gün / 12 saat

HEDEF:

Bu seminer, özellikle girişimcilere ve üniversiteden yeni mezun olmuş veya olacak öğrencilere dış ticaret alanındaki iş kollarının ve para kazanma imkânlarının anlatılması için düzenlenecektir.

Seminerin ana fikri: Dış ticaret yapmak için mutlaka bir üretici veya dış ticaret firması olunması gerekmediği, çok daha küçük organizasyon ve sermaye ile dış ticaret alanında faaliyette bulunulabileceğidir.

Katılımcılar, edindikleri bilgi ve örnek olay incelemeleri çerçevesinde, seminer sonunda kendi ufak dış ticaret faaliyetlerine rahatlıkla başlayabileceklerdir.

KATILIMCI GRUBU: Dış ticaret alanında çalışanlar, imalat, ithalat ve ihracat sektöründe faaliyet gösteren ve bu alana ilgili duyan herkes katılabilir.

İÇERİK:

Ø  Vesaik Nedir? İhracatta ve İthalatta Kullanılan Vesaik

Ø  Dış Ticarette Sözleşme

Ø  Dış Ticaret Destekleri

EĞİTMEN:          HAKAN AKIN ( İzgören&Akın)

Hakan Akın 1965 yılında Antakya’da doğdu. 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi Bölümü’nü bitirdi. Ute Holding ve Kalgay Dış Ticaret Şirketlerinde çalıştı. 1996 yılında Ahmet Şerif İZGÖREN’le birlikte Academy İnternational’ i kurmuşlardır. Kurum 2004 yılında ismini Türkçe yapma kararı vermiş ve IZGOREN&AKIN adını almıştır. Halen IZGOREN&AKIN ve ELMA Yayınevinin Yönetim Kurulu Üyesidir. Dış ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Danışmanlık verdiği kurumların satışlarını arttırması ve pazarlarını büyütmesiyle tanınan AKIN, 3 firmanın sıfır ihracattan 15 ay içinde milyon dolarlara ulaşmasını sağlamıştır. Bir firmanın hızlı balık ödülünü kazanmasına destek vermiştir. Son 13 yılda yüzlerce dış ticaret eğitimi ile binlerce seçkin dış ticaret elemanı yetiştirmiş, kendi islerini kurmalarını sağlamıştır. Hakan AKIN’in -Yeni İşim Dış Ticaret- ve -Dış Ticarette Alternatif Para Kazanma Yolları- adında yayınlanmış 2 kitabı bulunmaktadır.

EĞİTİM ÜCRETİ:     135 TL (2 günlük eğitimin kişi başı fiyatı)

EĞİTİM TARİHİ:              27 - 28 KASIM 2010

SON BAŞVURU TARİHİ:    24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA