29 Ocak 2011- Satış ve Pazarlama Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

29 Ocak 2011- Satış ve Pazarlama Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır

Haber Tarihi: 16.12.2010

SATIŞ VE PAZARLAMA EĞİTİMİ

29 Ocak 2011 tarihinde

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında

“SATIŞ VE PAZARLAMA” eğitimi düzenlenecektir.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin;

cansu.sidekli@fto.org.tr  veya 614 11 15 ‘ten CANSU SİDEKLİ

EĞİTİMİN ADI: SATIŞ VE PAZARLAMA

SÜRE: 1 Gün /5 Saat

HEDEF:

Bu eğitimde Müşteri ilişkilerinin yeniden organizasyonu değil, yeniden yaratılması sürecinde; çağdaş müşteri kavramı, müşteri ilişkileri, müşteriye yaklaşım bilincinin kurumsal bazda oluşturulması, geliştirilmesi ve yerleştirilmesi ile müşteriye özel düşünen bir satış organizasyonu haline gelmek amaçlanmıştır.

KATILIMCI GRUBU:

Pazarlama ve satış departmanlarında çalışan herkes katılabilir.

İÇERİK:

Ø  Satışın Kimyası Nedir?

Ø  Satış ve Yaşam

Ø  Satışta Başarı Adımları

Ø  Satış Aşama ve Süreçleri

Ø  Satışta İmaj Oluşturan Temeller