3 NOLU MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNİN KAHVALTILI BULUŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

3 NOLU MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNİN KAHVALTILI BULUŞMASI

Haber Tarihi: 26.04.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  3 Nolu İnşaat Taahhüt Meslek Grubu üyeleri Çalış’ta kahvaltıda buluştu.

Kerimoğlu İsmail Yörük Çadırı'nda düzenlenen kahvaltıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Süreyya Gürol, İbrahim Erdem, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan, 3 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Habib Demir ile meslek komitesi ve meslek grubu üyeleri katıldı.

Yoğun katılımla samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda meslek grubu üyeleri sektörün içinde bulunduğu durumu birlikte değerlendirme imkanı buldular.

Meslek komiteleri aracılığıyla düzenlenen buluşmaların çok yararlı olduğunu kaydeden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, "Odamız meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlik beraberlik ruhunu canlandırdık. Birlikte çalışıyor birlikte üretiyoruz. Komitelerimiz aracılığıyla meslek gruplarından gelen görüş ve önerileri dikkatle değerlendiriyoruz. Meslek komitelerimiz ve gruplarımız ile bu tür buluşmalarımız devam edecek." diye konuştu.