"30.09.2010 tarihinde Kemer`de Madde Bağımlılığının Zararları Konulu Seminer" Düzenleniyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 28.09.2010

Denetimli Serbestlik Kurulu görevlileri ve bir psikolog tarafından uyuşturucu kullanımının zararları, çocukların ve gençlerin suçu yaratan ortamlardan uzak tutulması için ailelerin bilinçlendirilmesi amacıyla bir seminer düzenlenecektir.

30 Eylül 2010 Perşembe günü saat 14:00’te Kemer Beldesinde “Esinti Restoranda”   “Uyuşturucunun Zararları ve yaygınlaşmasının nedenleri” konusunda bilgi verilecek bu seminere tüm üyelerimiz davetli olup eşleriyle katılmaları önemle rica olunur.