4 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

4 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Haber Tarihi: 03.05.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 4 Nolu Elektrik Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Meslek Komitesi kahvaltıda buluştu. Reis Restaurant & Cafe'da düzenlenen kahvaltıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Şevket Süreyya Gürol, İbrahim Erdem, Ramazan Dim, 4 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Recep Balcı ile meslek komitesi ve meslek grubu üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, meslek grubu üyeleri, çalışmaları ve sektörel sorunları değerlendirdiler.