5 Nolu Meslek Grubu Dayanışma Yemeği Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5 Nolu Meslek Grubu Dayanışma Yemeği Düzenlendi

Haber Tarihi: 20.04.2010

5 Nolu Bilgisayar, Telekomünikasyon ve Ev Eşyaları Toptan ve Perakende Ticareti Grubu üyeleri arasında dayanışmayı sağlamak, meslek grubu sorunlarını tespit etmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 16.Nisan.2010 tarihinde Çalış Doğuş Otel’ de 5 Nolu Meslek Grubu üyelerinin katılımlarıyla dayanışma yemeği düzenlendi.

5 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Ali Kurt’ un açış konuşmasıyla başlayan geceye katılım yoğun oldu. Ali Kurt’ un 5 Nolu Meslek Komitesi’nin bir senelik çalışmaları anlattığı açış konuşmasında, meslek mensupları arasında dayanışmayı sağlamak için bu tür organizasyonların devam edeceğini dile getirdi.

Açış konuşmasının ardında sunum eşliğinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir yıllık faaliyetlerini anlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, göreve geldikleri andan itibaren Oda’nın gelişmesi ve Fethiye’nin sorunlarının çözüme kavuşması amacıyla büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Açış konuşmalarının ardından katılımcılar fasıl eşliğinde geceye devam ettiler