6. Geleneksel Yılın EN’leri Yarışmasında FTSO “Yılın Sivil Toplum Örgütü” Dalında 2. Seçildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 28.07.2011

Hamle Gazetesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği “Yılın EN’leri ödül töreni” 27.07.2011 tarihinde Akyaka Hamle Otel’de gerçekleştirildi. Törene Muğla Valisi Fatih Şahin, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, İlçe ve belde Belediye Başkanları, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldılar.

Bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilen ve Hamle Gazetesi okurları tarafından belirlenen yılın enleri yapılan törende sahiplerini buldu. 13 Dalda 33 ödül verilen törende FTSO “yılın sivil toplum örgütü” dalında 2. seçildi.