6 NOLU MESLEK KOMİTESİ 2016 SEZONUNA HAZIRLANIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

6 NOLU MESLEK KOMİTESİ 2016 SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Haber Tarihi: 07.01.2016

Hedefte Konaklama Tesislerinde Çalışan Personelin Eğitimi Var

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası; üyelerinin, çalışanlarının ve Fethiye halkının gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. 2016 turizm sezon öncesinde çalışması planlanan mesleki kurslarla turizm ve konaklama sektörünün ihtiyacı olan kalifiye personelin yetiştirilmesi amaçlanıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 6 Nolu Konaklama Hizmetleri Meslek Komitesi, Ocak ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda, yaklaşan 2016 turizm sezonuna hazırlanılması, işletmelerin sezonda ihtiyaç duydukları kat hizmetleri ve servis gibi meslek dallarında ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için UMEM Beceri’10 projesi anlatıldı. Proje koordinatörü İlkkan Büyüktahancı tarafından yapılan bilgilendirme sonrası meslek komitesi üyelerinden işgücü talepleri alındı.