65 KİŞİ DAHA YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU YAPTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

65 KİŞİ DAHA YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU YAPTI

Haber Tarihi: 11.10.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde Yunanistan’a vize verilmesi hizmeti 15 Haziran 2019 tarihinde başlamıştı. 15 Haziran 2019 tarihinde, randevu sistemiyle yürütülen hizmet sonrasında, gerekli evrakları doldurarak vize başvurusunda bulunan gruplar Yunanistan Vizesi ile ilgili işlemlerini tamamlamışlardı.

Komşunuza gitmek için uzaklara gitmeyin sloganı altında başlatılan vize hizmeti Yunanistan’a gitmek isteyen vatandaşlarımızın yoğun ilgisi altında devam ediyor. Son olarak 11 Ekim 2019 Tarihinde düzenlenen Yunanistan Vizesi işlemleri için müracaat eden 65 kişi daha istenen evrakları teslim ederek, biyometrik taramadan geçtiler. Bu yapılan son başvuruların ardından Yunanistan Vizesi almak için başvuruların sayısı 120’ye ulaşmış oldu.